BORIS BANIČEK
gl. trenerGlavni trener: Boris Baniček
Trener kadeta: Zvonimir Korenić
Pomoćni treneri:
Dino Demirović i Domagoj Bunčić

Gl.trener (juniori i seniori)
BORIS BANIČEK
Trener kadeta
ZVONIMIR KORENIĆ
Bivši stručni djelatnici:
Treneri
IVAN VIDOLIN
DRAGUTIN ŠURBEK
DUBRAVKO ŠKORIĆ
MARIJAN ODORČIĆ
ZLATKO POSPIŠ
Sportski direktor
HERMAN VUKUŠIĆ 

 

 

 

 Pokazavši zarana smisao i naklonost za trenerski posao, Baniček je u 24. godini završio trenerski tečaj (1985.), ali je još nekoliko sezona nastavio s aktivnim igranjem noseći dres "Industrogradnje" u saveznoj ligi.


Bio je punih 10 godina prvotimac "Industrogradnje"
(1979. - 1989.) i za to vrijeme vežu ga najljepše stolnoteniske uspomene. Dosegao je rang omladinskog reprezentativca. Odlično je igrao na prvenstvu Europe u Rimu 1979. kada se u pojedinačnoj konkurenciji probio među osam najboljih na Starom kontinentu.

Rođen je u Virovitici 1961. godine, počeo je sa 10 godina u Omladinskom stolnoteniskom klubu "Dubrava" pod vodstvom trenera Zlatka Novakovića; nakon dvije godine nastavio je kod Ivana Vidolina u "Vjesniku".

Brzo je išao naprijed, osvojivši prvo pionirsko, a onda i 2 puta omladinsko prvenstvo Hrvatske 1977. i 1978. godine. Bila je to sasvim dobra legitimacija da mu se povjeri rad s najmlađima u "Industrogradnji".Trenutno obnaša dužnost glavnog trenera STK "Industrogradnja" za juniore i seniore, te je također angažiran od Hrvatskog stolnoteniskog saveza za glavnog trenera juniorske reprezentacije Hrvatske.


"Naša stolnoteniska škola, s podružnim centrima pri školama, treba nastaviti bogatu tradiciju zagrebačkog pingića.To je prirodni put, prirodno napajanje na izvorištima talenata!"