hu
HOO pRePoRuKa - marketing programcjenik
GOSPODARSKIM TVRTKAMA

PODUZETNICIMA
 
  Poštovana gospodo,

preporučamo Vam da za promicanje Vašeg imena,proizvoda i usluga koristite mogućnosti koje Vam pruža marketing program Stolnoteniskog kluba "Industrogradnja".

STK "Industrogradnja" je višestruki prvak Hrvatske u seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj konkurenciji muških momčadi. Igrači Kluba su visoko rangirani na rang listama Hrvatskog stolnoteniskog saveza i kao takvi čine stub nacionalnih selekcija.

U europskim klupskim natjecanjima - Kup europskih prvaka i Cup Nancy Evans (Kup pobjednika kupova) - klub postiže zapažene rezultate.

Budućnost Kluba,ali i hrvatskog stolnog tenisa zavisi o radu s mladima. Selekciju potencijalnih vrhunskih stolnotenisača Klub ostvaruje stručnom suradnjom s dječjim vrtićima i osnovnom školama, da bi odabrane usmjerio u stručni program Kluba. Takav osmišljeni, ali i mukkotrpan rad već daje rezultate koji se ogledaju u uspješnim nastupima na Europskim prvenstvima i međunarodnim natjecanjima mladih i visokim plasmanom na europskim ranglistama.

Za ostvarivanje stručnog programa Kluba su angažirana dva profesionalna trenera i dva pomoćna trenera.

Stručni rad u Klubu je kompatibilan s reprezentativnim potrebama, pa je Klub postao centar okupljanja najboljih zagrebačkih
( Zagrebački stolnoteniski centar) i
hrvatskih ( Hrvatski olimpijski stolnoteniski centar) stolnotenisača.

Financiranje Kluba se vrši manjim dijelom iz proračuna Stolnoteniskog saveza Zagreba i Hrvatskog stolnoteniskog saveza,a većim dijelom iz vlastitih sredstava.

S obzirom na postignute rezultate i svekoliku uspješnost, rad Kluba je zanimljiv medijima, pa ga redovito prati športski i dnevni tisak,a prigodom važnijih zbivanja i televizija.

Stalna prisutnost u medijima i ugled koji STK "Industrogradnja" uživa u sportskom svijetu ponukalo nas je da preporučimo njihov marketing program u uvjerenju, da će njegovo korištenje doprinijeti Vašem poslovnom uspjehu,a njima osigurati materijalnu podršku.

U nadi da će ova preporuka naići kod Vas na razumijevanje, srdačno Vas pozdravljam.