dAmIr AtIkOvIć - IGRAČVišegodišnji reprezentativac Hrvatske koji je poniknuo u Klubu. Damir je zagrebačko dijete, rođen 17.02.1971. godine. Prve lekcije o stolnom tenisu je dobio od 1980. od M. Odorčića, a malo zatim je došao u ruke Ivana Vidolina s kojim je pekao zanat.Ljubimac trenera,veliki oslonac kluba i reprezentacije.
Prvi njegovi nastupi pokazali su da se radi o vrlo talentiranom stolnotenisaču. U pionirskim danima osvojio je otvoreno prvenstvo Murske Sobote i Umaga. Kao omladinac postizavao je još bolje rezultate - s partnerom Karkovićem osvojio je juniorsko prvenstvo tadašnje Jugoslavije i Memorijalni turnir "Lovro Ratković". Zamjećuju ga stručnjaci pa nastupa na Omladinskom prvenstvu Europe, da bi odmah zatim i osvojio turnir Yu Top 12.
Damir je stilist s vrlo dobrim repertuarom ujednačenih svih udaraca. Hitar na nogama. Okretan. Preferira brzu izmjenu udaraca, miksa spin sa čistim drive-om.Ponekad se zanese, izgubi meč, želeći nepotrebno odigrati neke fantastične poene.
Igrao je na svim PS i PE na kojima je nastupala posljednjih godina reprezentacija Hrvatske,a najbolju formu i rezultate pokazao je na svjetskom prvenstvu u Tianjinu '95. Bio je i sudionik OI u Atlanti. Na predolimpijskom kvalifikacijskom turniru u igrama parova, zajedno s Primorcem svladao je ex-svjetske prvake Rosskopf -Fetzner i Karlsson - van Scheele; na Mediteranskim igrama u Tarantu '97 osvojio je 3. mjesto u parovima.
Pojedinačni je prvak Hrvatske 1990. i 1991., a godine 1997. i neovisne Hrvatske.