SaLiH dEmIrOvIć - IGRAČ i sportski djelatnik STK "Industrogradnja"Salih se je s velikom ljubavlju uključio u rad stolnoteniskog kluba davne 1966. godine. Alfa i omega, svestran sportski radnik! Naoko nezamjetljiv, ali sveprisutan. Vuče gotovo sve konce u STK "Industrogradnji", pa ga ponekad poistovjećuju s Klubom.

Pokretač je raznoraznih akcija. S ostalim amaterskim sportskim radnicima Kluba afirmirao je sport u proteklom razdoblju - od osamdesetih godina nadalje - osiguravajući materijalne osnove za potrebe sporta, a posebno stolnog tenisa. Uveliko je zaslužan za mnoge uspjehe Kluba u čiji je razvoj Salih, kroz niz godina, usadio i dobar dio samog sebe.
Jedan je od osnivača i Sportskog društva "Industrogradnja", izuzetno pridonijevši razvoju i afirmaciji sustava interesnog organiziranja,materijalne osnove i razvoju sporta.


Odlično je potkovan,dobro se snalazi u stolnoteniskim regulama i administrativnim propisima. Odrješit, rigorozan, vrlo rijetko ili nikada spreman za kompromise.

Rođen je u Zagrebu 29.01.1947. godine, u mlađim je danima igrao za "Jugomont", "Marathon","Remete", a za "Industrogradnju" više sezona u Hrvatskoj ligi ...
Na Prvenstvu Zagreba 1973. bio je četvrti, s reprezentacijom Zagreba osvojio je Kup Hrvatske u Sisku 1975., te turnire Vodovoda 1973. i 1975.

Svojim oštrim forhend drajvom osvojio je Perlov Memorijal u Bjelovaru 1976. i 4 puta turnire "Bratstvo i jedinstvo".
Bio je peti na rang listi Hrvatske 1975. godine, šesti 1976. godine.


Iako je Salih godinama prvotimac sa solidnim ratingom, njegov snažan forhand drive je ipak najbolje proradio u sindikalnim/rekreativnim natjecanjima. Smatraju ga , inače, najuspješnijim igračem u povijesti SOKAZ-a. Jedanaest sezona bio je najuspješniji pojedinac. Još i danas ne propušta sezonu, a da ne uhvati reket i zaigra u prvoj ligi.


U prijelomnim godinama stvaranja neovisne Hrvatske bio član Kriznog stožera HSTS-a, član Nadzornog odbora HSTS, Zagrebačkog stolnoteniskig saveza i ZŠS-a.


Industrogradnja osvaja Prvenstvo Hrvatske 1993. - članovi Uprave kluba Demirović i Vukušić, trener Ivan Vidolin i igrači Atiković, Karković i Denis Karlović