dEnIs KaRlOvIć - IGRAČ
Denis je rođen u Zadru 31.08.1967.,
generacija je Zorana Primorca,
potekao je iz zadarske stolnoteniske škole.
Već kao klinac pokazivao je izuzetnu nadarenost za stolni tenis.
Sudionik je juniorskog prvenstva Europe u Malmeu 1983; godinu dana kasnije osvojio je svoj prvi međunarodni turnir - juniorsko prvenstvo Mađarske u Szolnoku.

Godine 1985. pamti i po prvom uspjehu u seniorskoj disciplini: zajedno s Primorcem osvojio je prvenstvo Hrvatske u igri muških parova.
Stigavši u Zagreb (1986) prijavio se za "Vjesnik" gdje je ostao par sezona.I iz tog vremena nosi uspomene:osvajanje ekipnog prvenstva ondašnje države (1987.),a tu je i naslov pojedinačnog prvaka Hrvatske (1987).
Ljevoruki igrač s puno finesa, fizički solidne građe.Kod stola pokretljiv, gradi igru svojim odličnim bekhend udarcem. Iznimno precizan, iako brz bez posebno oštrih udaraca.
Početkom devedesetih dvije sezone igrao je i trenirao u Italiji;u slobodnoj Hrvatskoj,na pojedinačnom prvenstvu 1992. uspio je pobijediti Dragutina Šurbeka i time je zauzeo drugo mjesto,iza pobjednika Primorca.

Branio je boje Hrvatske na PE u Stuttgartu '92, te sezone bio je član zagrebačke "Industrogradnje",a onda se vraća 1993. u svoj rodni grad, u "Delbank Bagat".Denis je bio pobjednik turnira Top 12 u Zagrebu 1994. i 1995.; sa tri pobjede u finalu mnogo je pridonio osvajanju Kupa Hrvatske '95. Osvojio je i turnir u Varaždinu (1996.).

Denis, kada zatreba klubu, odjene dres, ali sve više prenosi znanja na mlađe stolnoteniske naraštaje.