mArKo HaBiJaNeC - IGRAČ"Hambi". Temperamentni igrač koji je dobro automatizirao svoje udarce. Svuda leti po areni. Zbit, snažne muskulature. Voli se sam oduševljavati dobro izvedenim udarcima. Emotivni igrač koji voli igrati u navijačkom ozračju (posebno kad ga bodre njegovi velikogorički BBB-ovci).Marko (r. 1975.) počeo je igrati stolni tenis u velikogoričkom Radniku, onda se doškolovao kod Vidolina u STK "Industrogradnji" 1992.-1994. Osvojio je dva Pozivna juniorska turnira 92' ( ispred D. Šurbeka), juniorsko prvenstvo Hrvatske 92', Kup Rijeke 92', Memorijal "Lovro Ratković" 92'.


Godine 1995. apsolutno je zaslužan što se Večernjak dokopao naslova prvaka.Nitko nije računao da će Marko u Zadru uspjeti nadigrati iskusnog Denisa Karlovića.

Što se tiče ligaških nadmetanja uspio je još jedanput iznenaditi kada je 1996. u paru s Šurbekom spasio meč loptu, što je pretvorilo ekipni poraz u pobjedu nad Industrogradnjom.

Habijanec je pobjednik i Pozivnog turnira Hrvatske u Splitu i turnira TOP 12 u Zgrebu 95', a bio je i treći u singlu na pojedinačnom Prvenstvu Hrvatske 1996. Sudjelovao je i u osvajanju Kupa Hrvatske 1997. ( zajedno s Vetturellijem, Šurbekom i Karkovićem), a onda je iz Večernjaka otišao u STK "Podravku", te u TTC Währ.