iVaN jUzBaŠiĆ - IGRAČ
Ivan je demostrirao svoju vještinu na najbolji način na posljednja dva pojedinačna Prvesntva Hrvatske 2001. i 2002. koje je osvojio na juriš.
Njegovi napadački udarci "odzvanjaju" snagom i reskošću, posebno forhend. Mišićav, pokretljiv, brzih nogu. Osrednje visine, iznimno prirodno obdaren. Intenzivno studira svoje protivnike, na treninzima uvježbava tzv. situacijske momente i taktičke zamisli, koje onda koristi u važnim mečevima. Igrajući dvije sezone u Njemačkoj, vidno je poboljšao svoju agresivnost u igri.

Oba blizanca Juzbašić, Ivan i Neven (r. 3.11.1980.) zajedno su završili presudne razvojne godine u matičnom klubu Industrogradnja, od subkadeta do seniorskih reprezentativaca.
Ivan je bio vrlo uspješan na kadetskim i juniorskim Prvenstvima Europe gdje je osvojio 6 medallja. Svakako je najvrednija zlatna s R. Tošićem 1997. u igri parova, srebrna s istim partnerom 1996., te bronca na pojedinačnom kadetskom prvenstvu 1995.
Osvojio je i međunarodna juniorska prvenstva Slovačke, Španjolske, Austrije i Slovenije.
Pored toga i Kaltenburg Cup 96' u parovima s Tošićem, Prvenstvo Hrvatske u muškim parovima 1999. i 2000., miks s A. Bakulom 1999. U singlu bio je pobjednik u Rijeci 2001. ( svladao je u finalu R. Ređepa sa 3 : 0) i u ZG 2002. kad je svladao Davora Karlovića sa 4 : 3.

U Zagrebu igrao je punih 10 godina u STK "Industrogradnji" kod Ivana Vidolina, te Borisa Baničeka gdje je bio član tima koji je osvojio tri naslova ekipnih prvaka Hrvatske.
A onda je uslijedio rastanak s prvom ljubavi, braća sele u Večernjak, da bi se dvije godine "brusili" u Barbićevom njemačkom ligašu TTC Währu. Brano je boje reprezentacije Hrvatske na prvenstvima Europe u Eindhovenu, Bremenu i Zagrebu, te na tri svjetska prvenstva