iVaN jUgOvIć - bivši predsjednik klubaPredsjednik STK "Industrogradnja" u razdoblju 1977. - 1987.

Ivan Jugović rođen je 24. ožujka 1938. godine u malom mjestu Plesmo pokraj Novske. U vihoru Drugog svjetskog rata, još dok je bio u predškolskoj dobi ostao je bez oca i majke. njegovo djetinjstvo, lišeno topline obiteljskog doma, zamijenili su domovi za siročad i đački domovi u Glini i Slavonskoj Požegi. Iz đačkih domova završio je osnovnu školu i gimnaziju u Požegi.

Nakon završene gimnazije odlazi u ZG gdje se 1960. godine zapošljava u poduzeću Elektroda. U tom poduzeću proveo je četiri i pol godine, a usporedo s tim studirao je na Pravnom fakultetu u ZG gdje je diplomirao 1968. godine. Nakon diplomiranja na Pravnom fakultetu zapošljava se u građevnom poduzeću Vladimir Goran u ZG gdje radi sve do svibnja 1971. godine.

Početkom svibnja 1971. godine dolazi u Industrogradnju gdje preuzima odgovornu funkciju direktora kadrovskih i općih poslova.
Tih, sada već davnih godina, u vrijeme hrvatskog proljeća, ispoljava svestranu aktivnost usmjerenu na oživotvorenje stoljetne težnje hrvatskog naroda za svojom samobitnošću, samostalnošću i državnošću.
Zbog svoje hrvatske orijentacije, u godini sloma hrvatskog proljeća bio je napadan i kritiziran, zbog čega je dolazilo u pitanje i njegovo daljnje obnašanje funkcije direktora kadrovskih i općih poslova u Industrogadnji. Ipak, uspio je sve to prebroditi i zadržati se na toj funkciji 14 godina, sve do 1985. kada preuzima dužnost poslovnog tajnika glavnog direktora Industrogradnje. Na funkciji poslovnog tajnika radio je 7 godina da bi 1992. godine preuzeo dužnost direktora novoosnovane poslovne jedinice Imobiliaind gdje je radio sve do svoje prerane smrti.

Ivan Jugović sahranjen je u četvrtak, 10. prosinca 1998. godine na groblju Mirogoj u Zagrebu.