NeVeN jUzBaŠiĆ - IGRAČ
Igrač koji je volio eksperimentirati - neko vrijeme na nagovor trenera, pokušao se je transformirati od ofenzivnog u obrambenog igrača. Neven je imao nekih predispozicija za "lovca", ali se na kraju ipak vratio među napadački nastrojene stolnotenisače.

Neven Juzbašić je igrački nepredvidiv. Najbolje igra u transu. Za stolom ga zbunjuju brze promjene tempa, pa gubi koncentraciju. Inače, skroman sportaš koji se ne razmeće nerealnim izjavama.

Neven, zajedno sa svojim bratom blizancem Ivanom, osvojio je ekipno Prvenstvo Francuske za kadete 1995., a s klubom Industrogradnjom više naslova pobjednika na ekipnim prvenstvima Hrvatske za juniore i kadete.
Posjeduje kadetsku broncu s Prvenstva Europe 1994. (ekipno) i 1995. u igri parova.
Osvojio je juniorsko prvenstvo Hrvatske 1996., a bio je kadetski prvak Češke i drugoplasirani na Prvenstvu Slovačke.
Ima i jedno srebro sa seniorskog Prvenstva Hrvatske 2000.
( mješoviti parovi s Danom Aganović ).

Klinac s Vrbika. Sličan kao jaje jajetu svom bratu blizancu, pa ga u dvorani teško razlikuju i prepoznaju.Posljednjih sezona Neven ipak zaostaje za Ivanom u rezultatima, ali i po kvaliteti prikazanih igara.
Ali ipak nakon nekoliko prosječnih nastupa, Neven je pred kraj 2002. odlično zaigrao u pozivnom turniru najboljih seniora Hrvatske u zagrebu kad je uspio svladati, među ostalima, Tošića, Karlovića, Krivića i brata Ivana, zauzevši visoko drugo mjesto.