tOmIsLaV zUbČiĆ - IGRAČ
Rođen je 25. srpnja 1986. godine u Zagrebu.
Sa šest godina slučajno je "zalutao" u dvoranu ispunjenu zelenim stolovima.Vrlo brzo je "uštimao" ruku i tako je krenulo.

Prvi pehar osvojio je na turniru klinaca do deset godina 1994. dok je već polovicom 1995. osvojio prvo mjesto na međunarodnom prvenstvu Zagreba - ZAGIPING.
Tomi je miran, tihi momčić, finog osjećaja u ruci. Znade zaigrati dobro kad je "gusto", a naročito dobro kad je "najgušće". Za stolom nikad ne igra neozbiljno, ali mu predbacuju da ne igra dovoljno žustro i "bezobrazno". Počeo je 1992. igrati na Vrbiku u Industrogradnji. Trener Boris Baniček brzo mu je "uštimao" ruku, pa se na natjecanjima svog uzrasta dobro snalazio.

Godine 1998. je bio prvak Hrvatske za mlađe kadete te drugi u Hrvatskoj u konkurenciji kadeta.Te iste godine je iskusio svoj prvi okršaj na europskom stolovima te je bio član ekipe kadeta koji su osvojili brončano odličje.

Nakon mnogobrojnih prvih,drugih i trećih mjesta u svim kategorijama, 1999. počinje igrati seniorsku prvu ligu za svoj klub "Industrogradnja".

Svojim trenutno najvećim uspjehom smatra osvajanje prvog mjesta na Europskom prvenstvu za kadete u igri parova sa franc. igračem Bobillierom 2000. godine u Bratislavi.
Od druge polovice 2001. godine prelazi u juniore,a istovremeno usklađuje srednju školu i naporne treninge.

U klubu imamo puno povjerenje u Tomija koji već treću sezonu igra u prvom seniorskom sastavu.Njegova putanja u stolnom tenisu tek se zacrtava i sve više se ističe u smjeru Europe.