ZVONIMIR KORENIĆ
trener kadetaGlavni trener: Boris Baniček
Trener kadeta: Zvonimir Korenić
Pomoćni treneri:
Dino Demirović i Domagoj Bunčić

Gl.trener (juniori i seniori)
BORIS BANIČEK
Trener kadeta
ZVONIMIR KORENIĆ
Bivši stručni djelatnici:
Treneri
IVAN VIDOLIN
DRAGUTIN ŠURBEK
DUBRAVKO ŠKORIĆ
MARIJAN ODORČIĆ
ZLATKO POSPIŠ
Sportski direktor
HERMAN VUKUŠIĆ 

 

 

 

 
Rodio se je u Zagrebu 24.03.1974. godine.Stolni tenis je počeo igrati u devetoj godini kao kadet u STK "Industrogradnja" gdje je dostigao status perspektivnog igrača. Na žalost,
dvije uzastopne teške traume ( slomljena noga ) udaljile su ga od aktivnog igranja na duže vrijeme (2,5 godine).Ipak stolnog tenisa se nije mogao odreći pa ga je nastavio igrati u natjecanjima SOKAZ-a. Danas se, u ovom inače vrlo kvalitetnom natjecanju ubraja među najbolje igrače.
Trenerskim pozivom počeo se je baviti 1994. godine.
Prihvatio je ponudu STK "Industrogradnje" da radi na sportskom usavršavanju najmlađih igrača. Vrlo brzo njegova ljubav prema stolnom tenisu, sportsko znanje i zalaganje urodilo je plodom, pa je nekoliko njegovih učenika uvršteno u naprednu grupu. Stručno znanje je stekao radeći s uvaženim trenerima Vidolinom i Baničekom na programiranju, planiranju, izvođenju i praćenju stručnog rada.Do ugovornog angažiranja trenera Zvonimir Korenića umjesto trenera Vidolin Ivana došlo je radi sporazumnog napuštanja kluba od strane Vidolin Ivana i njegovog prelaska u STK "Večernji list".