ZLATKO POSPIŠ
trenerGlavni trener: Boris Baniček
Trener kadeta: Zvonimir Korenić
Pomoćni treneri:
Dino Demirović i Domagoj Bunčić

Gl.trener (juniori i seniori)
BORIS BANIČEK
Trener kadeta
ZVONIMIR KORENIĆ
Bivši stručni djelatnici:
Treneri
IVAN VIDOLIN
DRAGUTIN ŠURBEK
DUBRAVKO ŠKORIĆ
MARIJAN ODORČIĆ
ZLATKO POSPIŠ
Sportski direktor
HERMAN VUKUŠIĆ 

 

 

 

 Stolnotenisač - sponzor koji pomaže razvoj pingića u Hrvatskoj.
Zlatko Pospiš je rođen u ZG 1960. Već zarana, s osam godina, počeo je igrati tenis u Krapini gdje su mu živjeli roditelji. Bio je samouk, učio je gledajući poneke poteze Šurbeka i Stipančića na TV ekranima...
Otskakao je od svojih vršnjaka, osvojivši sva kadetska natjecanja u Hrvatskom zagorju. Dolaskom u ZG prošao je selekciju u Vjesnikovoj stolnoteniskoj školi koju su vodili treneri Vukušić i Vidolin. Bila je to talentirana generacija u kojoj su bili Baniček, Škorić, Kelečić, Križmančić i Basariček.

Dolazi razdoblje kada Pospiš uspješno igra u Hrvatskoj ligi za STK Remete i Novi Zagreb. Stolni tenis ga je sasvim zaokupio, posebno kad se povezao sa svojim idolom Dragutinom Šurbekom, kojemu je i bio jedan od sparing partnera, ali i pratilac na mnogim međunarodnim natjecanjima.


Zlatko je kao trener radio neko vrijeme u GSTK Vjesniku, pa u STK Industrogradnji, da bi onda u dogovoru sa Šurbekom osnovao stolnoteniski klub za djecu, u okviru tvrtke "Jugohospitalija", u Berislavićevoj ulici. Iz tog kluba izašli su : Branko Mikulec, Tomislav Jelačić, Trpimir Matković, Zdenko Mesarić, Sandra Sever i najpoznatiji među njima Dragutin Šurbek mlađi. Iako je klub u središtu Zg imao perspektive, zbog pomankanja financijskih sredstava, ugasio se nakon 4 godine djelovanja.

Na poziv iz Graza, Pospiš je potpisao profi-ugovor sa TTC Mc Donaldsom, igrajući preko vikenda u austrijskoj III. ligi. No, Zlatko nije zapustio studij, pa je diplomirao u roku na Fakultetu za političke znanosti.
Jedna Pospiševa sračunata posjeta( zajedno s A. Stipančićem ) poznatom "Butterflyju" u Moers, donijela je prekretnicu u njegovom životu. Po povratku kući, otvorio je prvi stolnoteniski dućan (Butterfly) u kojem probirljivi pingićari mogu naći rekvizite poznatih stolnoteniskih firmi.
Uz to, Zlatko se angažirao pa je HSTS potpisao s Butterflyjem sponzorski ugovor o suradnji ( a to su učinili i mladi zagrebački reprezentativci braća Juzbašić i Japec)