DUBRAVKO ŠKORIĆ
trenerGlavni trener: Boris Baniček
Trener kadeta: Zvonimir Korenić
Pomoćni treneri:
Dino Demirović i Domagoj Bunčić

Gl.trener (juniori i seniori)
BORIS BANIČEK
Trener kadeta
ZVONIMIR KORENIĆ
Bivši stručni djelatnici:
Treneri
IVAN VIDOLIN
DRAGUTIN ŠURBEK
DUBRAVKO ŠKORIĆ
MARIJAN ODORČIĆ
ZLATKO POSPIŠ
Sportski direktor
HERMAN VUKUŠIĆ 

 

 

 

 Za razliku od nekih drugih stolnotenisača koji su mijenjali klupski dres, Škorićeva natjecateljska karijera isključivo je vezana uz Vjesnik.
"Škora " je prve poduke u Klubu dobio od Vidolina,a kasnije su ga trenirali Vukušić, Odorčić i Stipančić.Visok,koščat momak, svestran za stolom, metodičan u napadu.Nikad nije izgledao umoran ili nervozan.

Dubravko je puno profitirao igrajući u Klubu s vrhunskim stolnotenisačima, štošta naučivši od proslavljenih reprezentativaca. Zajedno sa Stipančićem i Šurbekom, te Jurčićem i Basarićem u sastavu je momčadi koja osvaja 1977. i 1980. prvenstvo ondašnje države.

Još ranije, kao kadetski prvak i reprezentativac ex YU, sudjelovao je u Zagrebu na Omladinskom prvenstvu Europe 1975. - uspio je doći do četvrt-finala gdje ga je pobijedio Talijan Bisi.
Na pojedinačnom prvenstvu seniora Hrvatske, godine 1985. nakon eliminiranja A.Stipančića i D. Karlovića, iznenadio je sve pobjedom u finalu nad favoritom Jurčićem. Bio je i dva puta pobjednik u muškim parovima.

Škorić je završio Fakultet tjelesne kulture u Zagrebu ( 1987.) i odmah je započeo s trenerskim zanimanjem.Godine 1990. postaje trener Zorana Primorca, koji u to vrijeme nije još mogao igrati u dresu s hrvatskim grbom. Škorić je ponosan, naravno, što je bio trener prve reprezentacije slobodne Hrvatske koja je igrala u Zagrebu ( 23.12.1991.) međunarodni susret s Republikom Slovenijom.Godine 1992. prekida kao trener honorarni rad s HSTS-om, i odlazi zajedno s Primorcem u Belgiju.

Tu u Charleroiu postaje profesionalni trener prve momčadi kluba "Royal Sporting Villete", pa zajedno s "Zokijem" postiže sjajan rezultat osvajanjem dva puta Kup europskih prvaka ( 1994. i 1996.),zatim Super Kup, i do danas još šest naslova prvaka Belgije.