IVAN VIDOLIN
trenerGlavni trener: Boris Baniček
Trener kadeta: Zvonimir Korenić
Pomoćni treneri:
Dino Demirović i Domagoj Bunčić

Gl.trener (juniori i seniori)
BORIS BANIČEK
Trener kadeta
ZVONIMIR KORENIĆ
Bivši stručni djelatnici:
Treneri
IVAN VIDOLIN
DRAGUTIN ŠURBEK
DUBRAVKO ŠKORIĆ
MARIJAN ODORČIĆ
ZLATKO POSPIŠ
Sportski direktor
HERMAN VUKUŠIĆ 

 

 

 

 Kasno, s navršenih 20 godina života, počeo je igrati stolni tenis i nakon četiri godine udaranja po loptici uspio se plasirati na 12. mjesto hrvatske rang liste.
Godine 1971., na nagovor trenera prve momčadi Hermana Vukušića, Ivan se prihvatio brige o kadetima "Vjesnika". Samouk, vodio je "Vjesnikovu" stolnotenisku školu, učeći i sam tajne stolnog tenisa. Potrebno je reći da je već i njegova prva generacija, nakon četiri godine, bila najbolja u Hrvatskoj, treća u bivšoj Jugoslaviji.
Vidolin je imao odličan "nos" u pronalaženju dječaka koji obećavaju , koji nose nešto stolnoteniskog u sebi. Najbolji klinci iz "sedamdesetih" postali su prvaci i juniorski reprezentativci - to su bili Dubravko Škorić, Boris Baniček,Igor Križmančić...

Ivan Vidolin ( r. 1945) bio je honorarni trener mladih "vjesnikovaca" do početka 1980. godine.Od 1980. godine u redovima "Industrogradnje" zasukao je rukave i kao profesionalni trener.
Imao je pod komandom sve selekcije, od najmlađih do najjačih. Sa seniorima postigao je najveći uspjeh 1991. kada je momčad bila vice-prvak ondašnje Jugoslavije.Onda je imao brigu prvenstveno nad pobjedničkom trojkom Primorac - Atiković - Karković, s kojom je u prvom pokušaju osvojio naslov najboljih u slobodnoj Hrvatskoj!


Vidolin je zdušno radio i s djevojkama "Industrogradnje", reprezentativkama E. Palatinuš, N. Cvetković, S. Aničić, M. Grkinić. S. Verstoverkeš - Kervina ... i postigao rezultate s kojima se on i one mogu ponositi.
Najzadovoljniji je kad mu pobjeđuje momčad. Ili njegova slabost - klinci!
Ozbiljan i savjestan "couch" s cjelodnevnim radnim vremenom. Sve što radi, radi s ljubavlju i srcem. Zovu ga i "trenerom u sjeni". Ne voli se isticati.

Uvijek je govorio - Važan je pristup sportu. Jedino upornošću, strpljenjem i radom mladi sportaš može maksimalno iskoristiti svoj potencijal.

Vidolin je na nekoliko svjetskih i europskih prvenstava bio kouč reprezentacije Hrvatske; zbog zdravstvenih tegoba nedavno je otišao u mirovinu.