hu
MaRkEtInG - ponuda (zamolba) za dodjelu donacije


HOO preporuka
Zamolba za ugovor o donaciji - doc. format
Ugovor o donaciji - doc. format


STK "INDUSTROGRADNJA" je jedan od uspješnijih klubova u Hrvatskoj, a svojim je rezultatima poznat diljem Europe. Njegovi igrači imaju status reprezentativaca Zagreba i Hrvatske, pa njihovi nastupi plijene pažnju gledatelja i medija.

Zahvaljujući ugledu koji Klub uživa u sportskom svijetu, priredbe koje organizira su vrlo korisne za promicanje imena, zagrebačkog i hrvatskog sporta u zemlji i inozemstvu.
Zato Vam predlažemo da pomognete sufinanciranje programa aktivnosti Kluba svojom bezporeznom DONACIJOM kao pomoć od poznate pravne ili fizičke osobe koje javno sufinanciraju aktivnosti javnih potreba športa, a sve u cilju podizanja i javnog održavanja vlastitog poslovnog statusa, te uvjerenja da ćete time doprinijeti Vašem poslovnom uspjehu.


STK "INDUSTROGRADNJA" organizira godišnje više priredbi koje dobivamo preko natječaja od Hrvatskog stolnoteniskog saveza prije početka svake natjecateljske sezone. Povijest Kluba sa rastom i sportskim uspjesima vidljivi su na Internetu preko web site Kluba (www.stkindustrogradnja.hr ).

Klub je dio javnih potreba športa Zagreba i Hrvatske, a provodi programe aktivnosti kroz stolnoteniski centar Zagreba i Hrvatske u športskoj dvorani društvenog doma "VRBIK" u Zagrebu. Aktivna realizacija programa aktivnosti javnih potreba za prvoligašku selekciju STK "INDUSTROGRADNJA" usklađena je sa kadetsko juniorskim selekcijama reprezentacije Hrvatske kao i sportskom školom za dječake početnike što je dio posebnog programa široke selekcije ŠKOLSKE UDRUGE ZAGREBA, a sve pod stručnim nadzorom trenera Kluba
(Baniček Borisa i Korenić Zvonimira, te pomoćnih trenera Demirović Dino i Bunčić Domagoj).


U proteklom periodu svog djelovanja Klub je bio višestruki prvak Hrvatske u kategorijama seniora, juniora i kadeta i stvorio je ili podigao igračku kvalitetu većini igrača, sadašnjim i bivšim reprezentativcima Hrvatske (Primorac, Atiković, D.Šurbek, Tošić, I.Juzbašić, Tošić, Karković, N.Juzbašić, Krivić, Japec, Zubčić, Josipović, Samac, Kovač i dr.)

Obzirom da je program Kluba sufinanciran na teret programa javnih potreba sporta grada Zagreba /hladni pogon/ što je međutim nedostatno, očekuje se pomoć gospodarstva Hrvatske za sufinanciranje preostalog nedostajućeg dijela kroz porezne olakšice putem DONACIJA GOSPODARSTVA I DRUGIH PRAVNIH ILI FIZIČKIH OSOBA temeljem Zakona o porezu na dobit (NN br.127/00).

U skladu sa važećim zakonom o porezu na dobit kao i materijalnim mogućnostima donatora molimo svakog donatora da temeljem posebnog ugovora o donaciji sufinancira programe aktivnosti STK "INDUSTROGRADNJA" /natjecanja, stručni rad, stipendije, oprema i rekviziti, tekuće i investiciono održavanje objekta, funkcioniranje organizacije i dr./.

U cilju poboljšanja i oplemenjivanja standarda u programu STK "INDUSTROGRADNJA" koji kroz susretno planiranje i programiranje organizira i vodi stolnoteniski centar reprezentacije , te pomaže aktivno u pripremama za međunarodni program natjecanja juniorske reprezentacije Hrvatske, očekujemo Vaše razumijevanje i potporu našoj zamolbi da budete donator koji će sufinancirati naše programe aktivnosti vrhunskog stolnog tenisa u gradu Zagrebu i Hrvatskoj.

1. PRIJEDLOG POJEDINAČNE VISINE DONIRANJA KLUBA PO KATEGORIJAMA
Predlažemo Vam kao jednu od mogućnosti doniranja kluba kroz 3 kategorije sklapanja donatorskih ugovora i to:

ZLATNI DONATOR 60.000,00 kuna I. KATEGORIJA
SREBRNI DONATOR 30.000,00 kuna II. KATEGORIJA
BRONČANI DONATOR 15.000,00 kuna III. KATEGORIJA