STOLNOTENISKI KLUB INDUSTROGRADNJA

našao je svoje utočište unutar velikog građevinskog dioničkog društva u hrvatskom gospodarstvu INDUSTROGRADNJE d.d. zahvaljujući svojim kvalitetnim igračima i sportskim rezultatima koji dostižu vrhunske sportske rezultate priznate na hrvatskoj,a i međunarodnoj sceni sporta.
Već godinama Stolnoteniski klub Industrogradnja brani svoje boje s ponosom i rijetkom odvažnošću na svim većim turnirima i natjecanjima te tako opravdava povjerenje sponzora koji je smatra svojom glavnom atrakcijom u europskom spektru marketinga.

Klub u sportskom i organizacijskom pogledu spada među najbolje klubove u Hrvatskoj,a uspješno djeluje počev od 1977. godine.STK "Industrogradnja" je poznat po tome što je donedavno bio jedini Klub u Hrvatskoj koji je najveću pažnju poklanjao stvaranju mladih kvalitetnih stolnotenisača.Napominjemo da Klub realizira programe športskih aktivnosti javnih potreba grada Zagreba u stolnoteniskom sportu,a njegovi bivši i sadašnji igrači su visoko rangirani u kategorizaciji sportaša
Hrvatskog olimpijskog odbora...--> kadeti, juniori, seniori i treneri "Industrogradnje" u klupskom domu u Vrbiku (zima1991)

Želja nam je da Vas ovom prilikom podsjetimo u najkraćim crtama na rast, djelovanje i rezultate, uz kratku bilješku o članovima koji su neosporno motorna snaga Kluba. U našim redovima, imamo nakvalitetniji naraštaj mladih igrača što nas posebno veseli i ohrabruje.
Put do uspjeha je vrlo dug, težak i mukotrpan. Potrebna su mnogobrojna ulaganja, mnogo znoja te višegodišnjeg truda.
PER ASPERA AD ASTRA!
No, nadamo se da ćemo uz maksimalno samoprijegoran rad dati još novih Primoraca!
Dvorana na Vrbiku koja je idealno locirana, ispunjava kriterije za jedan stolnoteniski centar Hrvatske.


Pred nama su veliki planovi i želja da Klub dosegne u natjecateljskom i organizacijskom pogledu najvišu razinu.

ČLANOVI UPRAVE:
Predsjednik STK "Industrogradnja" : Darko Lovrić, dipl. ing. arh.
Dopredsjednici: Stanko Tratnik, dipl. ing. arh.
Ivica Šimić, dipl. politolog
Tajnik kluba: Salih DemirovićČlanovi uprave gornji red:
Šimić, Lovrić, Demirović i Baniček

najmlađi ligaški sastav donji red:
Krivić, Zubčić, Japec, Demirović

(2001.)