TRENERI
okosnica kvalitete
kluba ...Glavni trener: Boris Baniček
Trener kadeta: Zvonimir Korenić
Pomoćni treneri:
Dino Demirović i Domagoj Bunčić

Gl.trener (juniori i seniori)
BORIS BANIČEK
Trener kadeta
ZVONIMIR KORENIĆ
Bivši stručni djelatnici:
Treneri
IVAN VIDOLIN
DRAGUTIN ŠURBEK
DUBRAVKO ŠKORIĆ
MARIJAN ODORČIĆ
ZLATKO POSPIŠ
Sportski direktor
HERMAN VUKUŠIĆ 

 

 

 

 Neprekidno smo suočeni s velikim mogućnostima koje su sjajno prerušene u nerješive probleme. Kad se čini da ništa ne pomaže,zastanite trenutak i razmislite pomno koliko puta ste danas zamahnuli reketom i pogodili lopticu,ali niste dobili niti jedan bod. Ipak, na možda sto i prvi udarac osvojiti ćete savršenstvo,a onda ćete shvatiti da to nije od zadnjeg udarca - već od svih onih prije njega...


Naši treneri daju tu toliko potrebnu psihološku podršku, tako da se svakom igraču individualno pristupa u svrhu podizanja nivoa, kako u tehničko - taktičkom znanju i umijeću tako i u razvijanju vlastitih temeljnih kapaciteta.U trenažnom procesu se dosta pažnje polaže na razumijevanje tehničkih i taktičkih vježbi, pa se u teoretskoj nastavi koriste audiovizuelna pomagala ( video ).


Do sada smo u klubu redovito stvarali kadetske, juniorske i seniorske reprezentativce. Isto tako smo jedan od rijetkih klubova, čiji igrači s kadetskih i juniorskih prvenstava Europe donose medalje. U tom stvaranju zasluge pripadaju trenutno iskusnom Boris Baničeku, ali i treneru Zvonimir Koreniću koji već više godina radi u klubu,a ove godine je preuzeo mnoge odgovornosti te je zamijenio gl. trenera Baničeka na prvenstvu Europe kao juniorski trener reprezentacije i vratio se s srebrnom medaljom.


U nastupajućoj natjecateljskoj sezoni, postavili su si sljedeće športske ciljeve:
- 2. ili 3. mjesto u 1. hrvatskoj ligi
- 1. mjesto na momčadskom prvenstvu RH za juniore
- 1. mjesto na pojedinačnom prvenstvu RH za juniore
- 1. mjesto u igri parova na prvenstvu RH za juniore
- prva mjesta na pozivnim turnirima za juniore
- dva igrača među četiri na završnoj ranglisti za seniore
- jednu do dvije medalje sa juniorskog Prvenstva Europe