19.05.2003. - SPORTSKE NOVOSTI
Hrvatski trijumf


Kadetski izbornici Danijel Rojnić i Alen Ivančin mogu zadovoljno trljati ruke, hrvatski su predstavnici slavili u svih šest pojedinačnih kategorija Zagipinga. Među njima je čak petoro članova zagrebačkih klubova, jedino se Varaždinka Mirela Đurak ugurala u ZG-društvo.

Tomislav Kolarek i Sanja Pauković bili su ekspresni u oproštajnom nastupu na ovom turniru.Protivnike su pregazili s lakih 3:0 i bit će naši veliki aduti na Europskom prvenstvu. Puljanin Slavić i Petrinjka Marinić nisu imali šanse u sudaru s udarnim kadetskim dvojcem. Mirela Đurak i Borna Kovač briljantnim su partijama svladali jake Unireine snage Moniku Molnar i Lorencija Lupuleskua. Očito je rumunjski kamp dignuo njihovu igru na još višu razinu. Najuzbudljivija su bila finala najmlađih. Frane Kojić je ekipnoj tituli dodao pojedinačnu,
a Almasa Fazlić je sredila Brglez.

Pedeseti Zagiping bio je prekrasan stolnoteniski festival koji ćemo dugo pamtiti. Unatoč ogromnom broju igrača (914) organizacija je bila savršena, satnica ni minutu kasnila. Podatak za divljenje.

Rezultati finala - kadeti:
Kolarek (Več. list) - Slavić (Pula) 3:0 ( 5, 4, 2 ),
kadetkinje:
Pauković (Dom) - Marinić (Mladost Petrinja) 3:0 ( 2, 9, 7 )
mlađi kadeti:
Kovač (Industrogradnja) - Lupulesku (SiCG) 3:1 ( 9, 8, -7, 11 )
mlađe kadetkinje:
Đurak (Fokus) - Molnar (SiCG) 3:1 ( -7, 3, 8, 6 )
najmlađi kadeti:
Kojić (Več. list) - Simović (Libertas) 3:2 ( -7, -3, 8, 4, 7 )
najmlađe kadetkinje:
Fazlić (Marathon) - Brglez (Slk) 3:1 ( 8, 8, -6, 6 ).

natrag na novosti