INDUSTROGRADNJA d.d. DUGA UVALA
VELEBNO
LOVIŠTE
SPORTSKI OBJEKTI
FAVORIT:
PROZOR IZOIND CONNEX
Šta možemo reći o Industrogradnji d.d.?


INDUSTROGRADNJA d.d., Zagreb, Savska c.66 je renomirana hrvatska firma koja već desetljećima sa svojim dosegnutim potencijalima i tehnološkim nivoom se ubraja u vodeće gospodarske sustave Republike Hrvatske.
Također se može pohvaliti činjenicom da je među prvim poduzećima krenula u pretvorbu i privatizaciju.
Osmišljenom planskom poslovnom politikom INDUSTROGRADNJA je od male građevinske firme prerasla u velikog gospodarskog giganta.
Novi vjetrovi koji su puhnuli stvaranjem suverene,demokratske i neovisne Hrvatske,otvorili su prostor za iskorak u pravo tržišno privređivanje gdje su se maksimalno počeli iskazivati svi potencijali Industrogradnje naročito u usmjerenju obnove ratom opustošenih dijelova Hrvatske.


OSOBNA KARTA INDUSTROGRADNJA d.d.


DJELATNOSTI:

1.Građenje
2.Projektiranje i inženjering
3.Proizvodnja građevnog materijala
4.Drvna industrija
5.Metalna industrija
6.Trgovina i vanjsko-trgovinsko poslovanje
7.Turizam

Sportski turizam i Industrogradnja,dva pojma iznenađujuće bliska,a opet ne tako poznata.Od bisera sjevernog Jadrana pa sve do unutrašnjosti koja nudi doživljaj sjedinjenja s prirodom.
Visokogradnja i niskogradnja, jednostavno ćemo spomenuti činjenicu da je Industrogradnja vodeća graditeljska tvrtka među hrvatskim graditeljima.

INDUSTROGRADNJA VEĆ 55 GODINA GRADI ZA VAS
poslovne prostore, stanove, garaže, apartmane na moru...
Ono što Vi zamislite, mi smo već izgradili "jučer"!

Manifest plasmana industrijskih proizvoda Industrogradnje, stolarije, građe, kalcitnih proizvoda te svega ostalog vezanog za uređenje u gradnju kuća i stanova je vidljiv u slijedećem navodu;
" Intencija je u budućnosti novootvoreni prodajni centar razviti u stilu europski poznate kuće Bauhaus"
To se prvenstveno odnosi na prodajni centar u Radničkoj 204 gdje možete pronaći prvenstveno kvalitetnu IZOIND stolariju te PVC stolariju i alu - bravariju tipa ALUPOLIND i naravno, na kalcitne proizvode kao što su vapno, boje, ljepila...