v
INDUSTROGRADNJA d.d. HoMe
DUGA UVALA
VELEBNO
LOVIŠTE
SPORTSKI OBJEKTI
FAVORIT:
PROZOR IZOIND CONNEXSTK "Industrogradnja" Vam predstavlja;

 

"IZOIND - CONNEX"


 

Novi program IZOIND - CONNEX izrađen je u kombinaciji DRVO - ALUMINIJ, kompatibilan je te omogućuje slaganje elemenata u horizontalnom i vertikalnom nizu i time zadovoljava različita rješenja pročelja zgrada. Prozor IZOIND - CONNEX vrlo je ekonomičan u upotrebi zahvaljujući niskim troškovima održavanja, izvanrednoj i praktičnoj neograničenoj trajnosti, velikoj uštedi topline pri grijanju i klimatizaciji prostora.

 

IZNUTRA DRVO - zbog svoje iskonske ljepote i topline neizostavan je dio udobnog stanovanja, a njegova svojstva toplinske neprovodljivosti i mehaničke nosivosti čine ga idealnim materijalom za unutarnje dijelove stolarije; prirodna obnovljivost i razgradivost čine drvo ekološkim materijalom najvišeg stupnja.

IZVANA ALUMINIJ
- bez sumnje materijal našeg stoljeća, lagan, kompaktan, stabilnih dimenzija, otporan na koroziju i soli i podatan za obradu i recikliranje, idealnih je svojstava za vanjske dijelove prozora izloženih utjecaju kiše, sunca , i hladnoće...


MATERIJALI
DRVO - prozori i balkonska vrata proizvode se isključivo iz biranog drveta jele/smreke ( ili drugih vrsta) sušenog na optimalni postotak vlage ( 12%) iz kontrolirane siječe Hrvatskih šuma.Profili su konstruktivno izrađeni od lameliranog drveta, vidljivi dijelovi po dužini u jednom komadu,a ostali dužinski spajani i lijepljeni ljepkom klase B4.
ALUMINIJ - proizvođač SCHUCO ; jasen visoke kvalitete, postupkom plastifikacije i eloksaže dobija se površinska kvaliteta koja je potpuno rezistentna na vanjske utjecaje.
OKOVI - isključivo od vrhunskih europskih proizvođača; "ROTO", "G-U" i dr.
TJESNILO - (brtvilo), ugrađeno kvalitetno brtvilo koje je stavljeno u utor krila, po potrebi ( veće zvučne izolacije) postavlja se i dodatno brtvilo na preklopu krila.
OSTAKLJENJE - izo staklo 4/20/4 ( 28 mm ) oslonjeno na connex clips nosače i podloženo plastičnim podlošcima, s vanjske strane brtva duž čitave fuge, a s unutarnje EPDM brtva ugrađena u mali utor što sve osigurava nepropusnost.
POVRŠINSKA EKO OBRADA - impregnacija eko-vodenim materijalima, apo potrebi i završno ličeno transparentnim ili pokrivnim eko - bojama što ga čini proizvodom stoljeća!

Osim ovog hita, imamo u ponudi i klasičnu drvenu stolariju,aluminijsku stolariju,aluminijske fasade, čelićne konstrukcije, klasičnu bravariju i bravarsku galanteriju , te plastičnu stolariju.