v
INDUSTROGRADNJA d.d. HoMe
DUGA UVALA
VELEBNO
LOVIŠTE
SPORTSKI OBJEKTI
FAVORIT:
PROZOR IZOIND CONNEXSTK "Industrogradnja" Vam predstavlja;

 

LOVIŠTE VIROVITIČKA BILOGORA

 

 

Lovište Virovitička Bilogora prostire se na centralnom dijelu Bilogore na području županija Bjelovarsko - bilogorske i Virovitičko - podravske.
Lovište obuhvaća brdovite terene krajnjih sjevernih, sjeveroistočnih i sjeverozapadnih padina gorja Bilogore.Ovi tereni karakteristični su po dugom razvođenju svojih padina. Kose su blage i prilično dugačke, a doline dugačke i prostrane. Manji jarci su prilicno usječeni i strmi. Najviša kota ima nadmorsku visinu 245 m, a najniža nadomorsku visinu 141 m. Osnovni greben Bilogore je rebrasto raščlanjen te se tereni odlikuju brojnim dugim dolinama, blago nagnutim i zaobljenim brežuljcima.

Specifičnost i raznovrsnost ovog krajolika ponudili su životinjskim i biljnim vrstama povoljne mogućnosti za život, a čovjek svojim načinom života u tom prostoru najpovoljnije je utjecao na njihovu biološku ravnotežu.
U lovištu je smještena lovačka kuća - nova adaptacija postojećeg objekta kapaciteta 12 kreveta ( 5/2 + "/1 soba).Do kuće se dolazi cestom Zagreb - Virovitica skretanjem za virovitičke ribnjake.Na katu u potkrovlju smještene su ugodne, tople sobe.
U prizemlju je prostrana blagavaonica s aperitiv - šankom, povezana s dva bočna separea.Blagavaonica i separe za gledanje tv, društvene igre i radne dogovore imaju izlaz na prekrasnu natkrivenu terasu, okruženu livadom i šumom.U toplom ugođaju intimne atmosfere kojom zrači bogati mramorni kamin spojite ugodno s korisnim.Idealno za poslovne dogovore,a opet pružite svojim partnerima i nezaboravan lovački ugođaj uz primamljivu mogućnost odmora, uživanja i opuštanja.

Mislimo na sve prohtjeve te osim ponude jelovnika bogatog specijalitetima od divljači imamo i vinoteku u podrumu,a da ne pričamo o uređenom parkingu za vaše metalne ljubimce.

Sportski sadržaji;
ribolov,
trim staze
biciklizam,
planinarenje,
izleti,
dogovoreni aranžmani tenisa ili fitnesa u obližnjoj Virovitici...

Osim korištenja lovišta za turizam i lov, prema utvrđenom cjeniku moguća je organizirana kupnja konfekcioniranog mesa divlje svinje ili mesa divljači u koži; jelena, srne i divlje svinje.FUNKCIJA MARKETING

SAVSKA CESTA 66 *10 000 ZAGREB * HR
olja.buco@industrogradnja.hinet.hr

TELEFON * / 385 1 / 61 76 387
FAX * / 385 1 / 61 77 072

PJ INDOTURIST

REMETINEČKA CESTA 106 *10 000 ZAGREB * HR
josip.tucak@industrogradnja.hinet.hr

TELEFON * / 385 1 / 61 76 387
FAX * / 385 1 / 61 77 072